Contact

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.
Naam *:
Telefoon:
Email:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Ons team

Bij Haarwerksalon André maakt u kennis met André en Gonnie Doppen. Dit echtpaar werkt al meer dan 30 jaar samen in het kappersvak. Een jaar of tien geleden besloten zij zich verder te specialiseren in haarwerk en deden de kapperszaak van de hand.

André Doppen

“Er is een tijd geweest dat veel kalende mannen kozen voor een haarstukje. Zo ben ik lang geleden in het haarwerk gerold. Omdat knippen één van mijn sterkste punten is, vind ik het elke keer weer een fantastische uitdaging om haarwerk in het perfecte model te knippen. Daar heb je zelfvertrouwen voor nodig. Want je kunt er niet van uitgaan dat het haar weer aangroeit. Het kapsel dat je creëert heeft een definitiever karakter. Die durf om te knippen, heb ik gewoon in m’n vingers. Daarnaast vind ik het fantastisch om mensen mooier te maken met een doel. Bij ons in de haarsalon wordt gehuild en gelachen. Toch gaat iedereen met een goed en zelfverzekerder gevoel naar buiten. Het is fantastisch dat ik een rol mag spelen in dit proces."

Gonnie Doppen

“Door mijn jarenlange ervaring in het kappersvak, heb ik mij kunnen bekwamen in doortastendheid en mensenkennis. Ik begrijp dat verlies van eigen haar ingrijpend en emotioneel kan zijn. Bij een eerste afspraak ontvang ik de mensen en biedt allereerst een luisterend oor. We kijken nooit op de klok en bespreken in alle rust de mogelijkheden van haarwerk. De mensen zijn meestal verbaasd over de kwaliteit van de pruiken. Er is zoveel moois beschikbaar; in synthetisch en echt haar. Tegenwoordig is haarwerk bijna niet van echt te onderscheiden. Zodra dat vertrouwen er is, kunnen al eens geheel vrijblijvend modellen gepast worden. Gerust proberen we een afwijkende haarkleur. Gewoon om te zien wat dat met het gezicht doet. Ons werk geeft enorm veel voldoening. Want we mogen de mensen soms troost bieden en altijd mooier maken.”

Haarwerksalon André
Rembrandtplein 6a
7131 EJ Lichtenvoorde

Telefoon: 06 33 89 49 41

KvK: 08049165
ANKO Haarwerk Specialist De geschillencommissie