Contact

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.
Naam *:
Telefoon:
Email:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Werkwijze

Meestal vindt de eerste kennismaking per telefoon plaats. Vervolgens kunt u kiezen voor een vrijblijvende intake. Wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij alle tijd voor u hebben. Mocht u niet in staat zijn ons te bezoeken, dan komen wij bij u thuis of in het ziekenhuis.

Vrijblijvende intake

Tijdens de vrijblijvende intake vertellen wij alles over het hoe en wat van haarwerk. Dat doen we persoonlijk, vakkundig en eerlijk. Breng iemand mee die met u meekijkt en meeluistert. Dat is prettiger. Als u uw verzekeringsnummer en eventuele thuiszorgpas aan ons doorgeeft, zoeken wij uit of u voor vergoeding van uw pruik of haarwerk in aanmerking komt.

Privacy

Onze haarwerksalon biedt een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. In deze rustige omgeving gaan wij in op al uw vragen. Uw privacy is gegarandeerd.

Knipbeurt

André zet altijd de schaar in uw pruik. Zo krijgt u een look die past bij uw gezicht. Voor deze specialistische knipbeurt is durf en ervaring nodig.

Nazorg

Heeft u een klacht? Uiteraard doen wij er alles aan om u tevreden te stellen. Mocht u toch een klacht hebben die wij niet kunnen oplossen? Omdat wij zijn aangesloten bij SGC kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Uiterlijke Verzorging.

Haarwerksalon André
Rembrandtplein 6a
7131 EJ Lichtenvoorde

Telefoon: 06 33 89 49 41

KvK: 08049165
ANKO Haarwerk Specialist De geschillencommissie